Raadswijzer (wie)

Jeroen Dobber

Leefbaar Almere

Personalia

Jeroen Dobber

Contactgegevens:

jcdobber@almere.nl

Portefeuille:

  • Kunst en cultuur
  • Omgeving, omgevingswet, openbare ruimte, stadsbeheer (onderhoud en verbetering)
  • Stadsontwikkeling (ontwikkeling en vernieuwing)
  • Wonen, leefbaarheid

Functie:

  • Gemeenteraad 2022-2026 - Fractieassistent - Leefbaar Almere

Even voorstellen

Hallo, ik ben Jeroen Dobber. Als fractieassistent bij Leefbaar Almere houd ik mij bezig met zaken die ons allemaal aangaan: aangenaam wonen, een leefbare omgeving en een stad die voortdurend in beweging is. Almere, ontstaan uit de noodzaak om meer woonruimte te creëren, heeft een eigen, eigenwijs en zelfverzekerd karakter ontwikkeld met een grote liefde voor groen, water en ruimte. Het is een eer om hieraan bij te dragen.

In mijn rol bij de gemeenteraad combineer ik mijn studieachtergrond in stedenbouwkunde met mijn interesse in nieuwe technologieën en kunstmatige intelligentie. Als zelfstandig ondernemer heb ik ervaring opgedaan op het gebied van data-analyse en digitale strategieën. Ik zie veel mogelijkheden om deze kennis en ervaringen in te zetten om Almere nog verder te verbeteren.

Voor mij is een open en toegankelijke overheid van belang. Iedereen heeft het recht om te weten wat er speelt en om betrokken te zijn bij het politieke proces. Als fractieassistent zet ik me in voor transparantie, toegankelijkheid en verbinding met de inwoners van Almere.

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de kansen en uitdagingen die voor ons liggen.

Nevenfuncties

  • Zelfstandig Ondernemer, Bedrijf - VisualBits, Online Marketing, Webdesign en Kunstmatige Intelligentie

Deel deze pagina: