Lidmaatschap

30-08-2021

Lidmaatschap

Afbeelding van handen die een laptop computer bedienen

 

Leden van onze site hebben een streepje voor. Ze kunnen méér dan gewone bezoekers.

LET OP: De lidmaatschapsfunctie werkt nog niet volledig.

Iedereen kan lid worden van de website van de Raad van Almere. Dat doen we om onze inwoners (die dan leden zijn geworden) beter en meer gericht van informatie te kunnen voorzien. Voordelen van het lidmaatschap zijn bijvoorbeeld:

  • Reageren op artikelen
  • Aanmelden voor activiteiten
  • Het Raadsnieuws op uw interesse afstemmen
  • Attenderingsberichten ontvangen als iets in uw eigen buurt gebeurt

 

Button hoe aanmelden als lid?

 

Iedereen kan onze site anoniem bezoeken. U leest daarover op onze privacy-pagina. Maar om te kunnen reageren of u aan te melden voor een activiteit, moet u wel laten weten wie u bent. Dus zelfs al bent u aangemeld, lid dus, dan nog bezoekt u de site altijd anoniem.

Uw profiel staat in een speciaal beveiligd gedeelte van onze site. Er zijn een aantal verplichte gegevens, maar u bent altijd zelf de baas over uw profiel, dus ook over welke informatie u wilt delen. U moet uw eigen profiel dus ook helemaal zelf onderhouden. U kunt uw profiel op elk moment helemaal verwijderen.
Raadsleden kunnen uw gegevens niet zien. En de gemeente (ambtenaren en wethouders) ook niet. Alleen enkele griffiemedewerkers en het bureau dat onze site technisch ondersteund kunnen erbij. Zij houden zich allemaal aan de wettelijke AVG-voorwaarden.

Wij willen onze ledenlijst actueel houden. Daarom versturen wij periodiek een email aan alle leden met het verzoek hun lidmaatschap te (her)bevestigen.

Vergelijkbare pagina’s
Formulierentest
2022-05-18
Website verklaring
2021-10-11
Privacy en cookies
Privacy en cookies
2021-08-30
Toegankelijkheid
Toegankelijkheid
2021-08-30
Pagina delen:
Tags: website